Морські контейнерні перевезення

05 Липня 2023, 22:26 - Леся Семенихина
Перевезення морем було і залишається оптимальним видом транспортування вантажів. Якщо Ви маєте достатній запас часу і бажаєте заощадити свої транспортні витрати – міжнародні морські контейнерні перевезення стануть вигідним рішенням...

ЗМІСТ СТАТТІ

переваги морських контейнерних перевезень

Наша фірма – це команда професіоналів, які мають величезний досвід у галузі морських контейнерних перевезень.

Переваги цього виду перевезень:

  • Низька вартість перевезення великих обсягів вантажу;
  • Низька вартість перевезення великі відстані;
  • Відсутність потреби у перетарці при зміні транспорту;
  • Збереження вантажів, яке забезпечує жорстка міцна конструкція контейнера — вмісту герметичної ємності не загрожують ні дощова погода, ні механічні пошкодження;
  • Безпека вантажів: контейнери розкриваються зі зняттям пломби лише після прибуття до пункту призначення та у присутності клієнта;
  • Спрощення процесу доставки вантажу і паралельно з цим — уніфікація експедиторських операцій і транспортної документації.

До недоліків прийнято відносити низьку швидкість доставки.

доцільність використання

На доцільність використання морського перевезення, крім необхідності доставки на інший континент, впливає:

  • Характер вантажу;
  • Масогабаритні показники вантажу;
  • Об’єми перевезень;
  • Світовий морський флот складають судна вантажопідйомністю від кількох сотень тонн до кількох сотень тисяч тонн.

Для організації морського перевезення вантажу необхідно визначити обсяг постачання, вагу, габарити та підібрати оптимальний контейнер чи судно. Це може допомогти Вам зробити наша команда професіоналів, які мають величезний досвід у галузі морських контейнерних перевезень.

З типами контейнерів, Ви можете ознайомитися у нас на сайті за посиланням.

Наша компанія працює з усіма міжнародними морськими лініями, такими як Maersk, MSC, CMA-CGM, ANL, ZIM, HAPAG LOYD, MOL, EVEGREEN, ARKAS, APL, ADMIRAL, UASC, COSCON, YANG MING, TURKON та інші. Це дозволяє нам підібрати для Вас найоптимальнішу пропозицію, яка буде включати в себе підходящий для Вашого вантажу тариф та гарні умови по демереджу та транзитному часу доставки.

процес перевезення

Після погодження всіх умов договору та визначення дати завантаження наша компанія організовує перевезення.

При експортних відправках процес відбувається так. Подається контейнер під завантаження, далі вантаж замитнюється, контейнер пломбують і автомобіль (контейнеровоз) доставляє контейнер до порту, де наша компанія проводить експедирування.

Експедирування включає оформлення в порту, організацію заїзду автомобіля, взаєморозрахунки зі службами порту, оформлення документів з прикордонним і митним інспектором, оформлення документів з морською лінією, оформлення коносаменту.

Після того, як всі документи оформлені і контейнер завантажений на міжнародне судно, всі експортні документи ми передаємо нашому клієнту, тому що в морських контейнерних перевезеннях документи не прямують з вантажем, як до цього звикли в автоперевезенні або в авіаперевезенні, а відправляються вантажоодержувачу окремо від вантажу. . Це можна також вважати плюсом морського вантажоперевезення, тому що дає можливість одержувачу одержати документи заздалегідь і перевірити, чи всього йому достатньо для митного очищення, і чекати прибуття вантажу вже маючи на руках імпортні документи.

Наша компанія відстежує Ваш вантаж та повідомляє про його місцезнаходження, заздалегідь повідомляє дату прибуття судна до порту призначення.

Компанія Профі Карго Сервіс також надає експедирування та доставку імпортних вантажів, як в Україні, так і за кордоном. Ми можемо запропонувати Вам організувати доставку вантажу зі складу відправника вантажу, від порту або зі складу відправника вантажу, за іншими умовами Інкотермс, які прописані у Вас у міжнародному контракті.

З усіма умовами Інкотермс Ви можете ознайомитися за посиланням.

пакет документів, необхідний для експедирування

Для експедирування імпортного вантажу в порту необхідно:

  • Довіреність від вантажоодержувача;
  • Коносамент (Original BL, Telex Release);
  • Оригінал інвойсу;
  • Оригінал пакувального листа;
  • Вся дозвільна документація, яка потрібна для митного оформлення (наприклад, Сертифікат Санітарно-Епідемологічної Експертизи, карантинні сертифікати, інші документи).

Маючи весь пакет документів, наша компанія проводить експедицію в порту, організовує навантаження контейнера на контейнеровоз і доставляє його на митний термінал, після митного очищення ми доставляємо вантаж одержувачу на склад для вивантаження.

Кожному клієнту надається персональний менеджер, який відповість на всі Ваші запитання та зробить цей складний процес морського міжнародного перевезення для Вас легким та зрозумілим.

За довгі роки спільної роботи нами був накопичений величезний досвід у сфері транспортної логістики, який ми використовуємо на благо наших клієнтів. Ми завжди готові проконсультувати з питань організації транспортування вашого вантажу оптимальним маршрутом з найменшими витратами. В наших силах здійснити доставку будь-якої складності відповідно до міжнародних норм та правил. Звертайтесь! Ми будемо раді, якщо зможемо Вам бути корисними.